Turisti sa so vstupenkou na Trenčiansky hrad bezplatne dostanú do ďalších múzeí

NETKY.SK • 7 Apríl 2023, 14:00 • 2 min
Turisti sa so vstupenkou na Trenčiansky hrad bezplatne dostanú do ďalších múzeí

TRENČÍN - Návštevníci Trenčianskeho hradu môžu počas tohtoročnej letnej sezóny spoznať ďalšie pobočky Trenčianskeho múzea v Trenčíne za zvýhodnených podmienok. So vstupenkou na Trenčiansky hrad majú vstup zdarma do šiestich pobočiek múzea.

slovakia

left justify in out

Podľa Kataríny Špačkovej z oddelenia marketingu a komunikácie Trenčianskeho múzea je od 1. apríla v cene vstupenky na malý alebo veľký hradný okruh Trenčianskeho hradu zahrnutá aj návšteva Katovho domu, Kostnice, Župného domu, Podjavorinského múzea v Novom Meste nad Váhom, rodného domu Ľudovíta Štúra a Alexandra Dubčeka v Uhrovci a kúrie Ambrovec v Beckove. "Spoločným vstupným sme sa snažili vyjsť v ústrety turistom, ktorí prichádzajú do Trenčína a okrem hradu chcú spoznať aj ďalšie zaujímavé historické miesta. Teraz tak budú môcť urobiť za zvýhodnených podmienok. Zároveň veríme, že táto iniciatíva pomôže pri rozvoji cestovného ruchu v kraji," povedal riaditeľ Trenčianskeho múzea v Trenčíne Peter Martinisko. Platnosť vstupenky spoločné vstupné - hrad bude sedem kalendárnych dní vrátane dňa jej nákupu. Zvýhodnenú ponuku môžu turisti využívať do 31. októbra 2023, dodala Špačková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona