Turista spôsobil požiar toaletným papierom, potreba ho stála tisícky dolárov

NETKY.SK • 17 August 2015, 17:01 • 2 min
Turista spôsobil požiar toaletným papierom, potreba ho stála tisícky dolárov

INDIANA - Cyklista si užíval výlet na podhorí Boise v Indiane v Spojených štátoch, keď zrazu dostal potrebu na toaletu. Zosadol z bicykla, uľavil si a vtedy sa začali jeho problémy.

slovakia

left justify in out

Ako uvádza portál shockingtimes.co.uk, nechcel sa zachovať ako barbar a nechať po sebe neporiadok v podobe použitého toaletného papiera, tak sa ho rozhodol spáliť.

 

Suchá tráva a rašeliniská okamžite vzbĺkli a oheň za krátky čas pohltil 73 akrov plochy. Muž ako zodpovedný občan zavolal hasičov a sám sa vydal na políciu. Množstvo cyklistických pomôcok a oblečenie, ktoré sa našlo na mieste činu jeho slová potvrdili.

 

Smutný koniec jeho príbehu zakončila pokuta v tisíckach dolárov na pokrytie nákladov hasičov, ktorí s ohňom bojovali sedem hodín. ,,Myslím, že keď musíš ísť, musíš ísť“, zavtipkoval hovorca úradu a zdôraznil potrebu bezpečného manipulovania s ohňom v prírode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies