Turista si v galérii myslel, že jama na zemi je len nakreslená, následne do nej však spadol

NETKY.SK • 27 August 2018, 12:04 • 2 min
Turista si v galérii myslel, že jama na zemi je len nakreslená, následne do nej však spadol

Nie všetko je tak, ako sa nám to na prvý pohľad javí...

slovakia

left justify in out

Na vlastnej koži sa o tom presvedčil aj istý taliansky turista, ktorý navštívil galériu Serralves v portugalskom meste Porto. Na tomto mieste totiž vystavuje svoje diela aj umelec menom Anish Kapoor, ktorý je známy mnohými dielami vyvolávajúcimi ilúzie.

 

Descent into Limbo (Zostup do predpeklia) je jedným z nich. Ide o 2,5 metra hlbokú dieru, ktorá má špeciálny tvar a je natretá farbou pohlcujúcou takmer všetko svetlo. Z tohto dôvodu sa môže javiť ako obyčajný čierny kruh namaľovaný na podlahe. Práve to zmiatlo aj 60-ročného návštevníka.

 

Turista z talianska si nevšimol tabule upozorňujúce na jamu, a tak náhle zmizol v tme. Pád to rozhodne príjemný nebol, no, chvalabohu, neutrpel žiadne vážne zranenia. Krátko po incidente ho sanitka previezla do miestnej nemocnice, kde sa podrobil vyšetreniam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies