Turek v Hamburgu napomenul Afričana močiaceho na detskom ihrisku. Dostal fľašou po hlave

NETKY.SK • 27 Január 2018, 06:30 • 2 min
Turek v Hamburgu napomenul Afričana močiaceho na detskom ihrisku. Dostal fľašou po hlave

HAMBURG – K nechutnému násilnému incidentu medzi trojicou Afričanov a miestnou tureckou rodinkou došlo vo štvrti St. Pauli v centre nemeckého Hamburgu.

slovakia

left justify in out

Ako píše Die Welt, muž, ktorý bol v stánku s občerstvením s manželkou a dieťaťom, zbadal, ako na druhej strane ulice človek tmavej pleti močí priamo vedľa detského ihriska. Upozornil ho na nevhodnosť tohto správania, čo však zrejme nemal robiť. Na scéne sa objavili dvaja Afričanovi kumpáni a slovná potýčka eskalovala.

 

Keď jeden z černochov začal natáčať 31-ročného muža, ktorý bol tureckého pôvodu, aj s jeho rodinou na mobilný telefón, ten sa mu v tom snažil zabrániť s pomocou metly. Následne ho ďalší z Afričanov udrel do hlavy fľašou od piva. „Poškodený potom spadol na zem a následne naňho traja prítomní útočili údermi a kopancami,“ uviedla policajná hovorkyňa Evi Theodoridou. Pred očami jeho manželky a dieťaťa ho mlátili aj násadou od metly.

 

Ako sa neskôr ukázalo, v prípadoch dvoch zadržaných išlo o mužov z Guiney vo veku 33 a 34 rokov, tretiemu sa podarilo utiecť. Polícia tiež zistila, že jeden zo zadržaných je v Nemecku ilegálne, bol preto umiestnený do detenčného zariadenia.

 

Otec rodiny utrpel reznú ranu, ale ošetrenie v nemocnici odmietol. K incidentu došlo v stredu ráno na ulici Heina Hoyera blízko Reeperbahn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies