Turecký reprezentant Calhanoglu je novou posilou AC Miláno

NETKY.SK • 4 Júl 2017, 11:05 • 2 min
Turecký reprezentant Calhanoglu je novou posilou AC Miláno

MILÁNO - Taliansky futbalový veľkoklub AC Miláno dotiahol prestup tureckého stredopoliara Hakana Calhanoglua z bundesligového Bayeru Leverkusen za 25 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Turecký reprezentant je už šiestou posilou "rossoneri" pred nadchádzajúcou sezónou. Do Leverkusenu prišiel pred tromi rokmi z Hamburgu a za "farmaceutov" nastúpil v 79 zápasoch, v ktorých nastrieľal sedemnásť gólov.

 

Vlaňajší ligový ročník však bol pre neho kratší, pretože pre štvormesačnú suspendáciu za porušenie dohody s Trabzonsporom ešte z roku 2011, nastúpil iba v 22 zápasoch.

 

"Tri roky v Leverkusene boli veľmi emotívne. Rád by som sa poďakoval klubu, vedeniu a predovšetkým fanúšikom. Podpora bola senzačná, najmä počas mojej suspendácie. Teraz by som rád začal novú kapitolu svojej kariéry," uviedol špecialista na priame kopy Calhanoglu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies