Turecko - Slovensko 1:2 v prípravnom zápase v Burse

NETKY.SK • 1 Marec 2012, 08:16 • 2 min
Turecko - Slovensko 1:2 v prípravnom zápase v Burse

Turecko - Slovensko 1 2 v prípravnom zápase v Burse - Futbal Slovenská futbalová reprezentácia zvíťazila v jej prvom zápase v roku 2012 v tureckej Burse nad domácim výberom 2 1. Zverenci trénera Michala Hippa, ktorý nahradil na poste Vladimíra Weissa st.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská futbalová reprezentácia zvíťazila v jej prvom zápase v roku 2012 v tureckej Burse nad domácim výberom 2:1. Zverenci trénera Michala Hippa, ktorý nahradil na poste Vladimíra Weissa st., predviedli aktívny a dobrý ofenzívny výkon, už po prvom polčase viedli po góloch Vladimíra Weissa ml. a Miroslava Stocha 2:0.

V druhom dejstve hráči domáceho lodivoda Abdullaha Avciho nedokázali privodiť obrat a hoci v 85. minúte Toprak znížil, Slováci si nad Tureckom v šiestom vzájomnom zápase zaknihovali prvé víťazstvo. V drese hostí sa dočkali debutov aj útočník Viktorie Plzeň Marek Bakoš, ktorý odohral prvý polčas, resp. Michal Breznaník zo Slovana Liberec naskočil do druhého dejstva. Najbližšie sa Slovensko predstaví v prípravnom zápase v rakúskom Klagenfurte 26. mája, keď nastúpi proti koorganizátorovi EURO 2012 z Poľska.

prípravný zápas:

Turecko - Slovensko 1:2 (0:2)

Góly: 85. Toprak - 24. Weiss, 39. Stoch, ŽK: Torun - Škrtel, rozhodoval: Kinhöfer (Nem.), 20.000 divákov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies