Turecká speváčka má 71 a vyzerá na 40. Prezradila, vďaka čomu

NETKY.SK • 17 November 2017, 12:49 • 2 min
Turecká speváčka má 71 a vyzerá na 40. Prezradila, vďaka čomu

Pri prvom pohľade na tureckú speváčku Ajdu Pekkanovú by jej asi nikto nehádal, že má neuveriteľných 71 rokov. Tvrdí, že okrem plastickej operácie prsníkov nepodstúpila žiadne iné chirurgické zákroky, len pravidelne cvičí a stará sa o seba. Novinárom však prezradila, že za jej mladistvým vzhľadom je aj pravidelná konzumácia kebabu, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Pekkanová tvrdí, že strava má na jej vzhľad zásadné účinky. A za to, že vyzerá tak mlado, môže zdravá diéta. "Som opatrná na to, čo jem. Ale nemôžem povedať, že by som sa zásadne limitovala. Mám rada kebab a ryby," prezradila.

 

Dodáva, že je dôležité tiež pravidelné cvičenie a dostatočný ptiný režim. "Chodím a pijem veľa vody, nedokážem si bez nej predstaviť život. A každé ráno si robím mix zázvoru, medu a citrónu," povedala.

 

Tvrdí, že okrem plastickej operácie prsníkov nepodstúpila žiadne iné chirurgické zákroky, informuje server Novinky.cz. Len pravidelne navštevuje lázne vo Švajčiarsku. "Nikdy som netúžila byť nejakým vzorom krásy. Ale vždy som svoje telo opatrovala. Genetika a pohyb však hrajú dôležitú úlohu," povedala. 

 

Napriek tomu, že už má 71, premýšľa aj o dieťati. S expertmi z USA a Indie už hovorila o možnosti umelého oplodnenia.

 

Pekkanová je známa turecká speváčka, v roku 1980 reprezentovala krajinu v súťaži Eurovízia. Vydala viac než 20 albumov a predala 42 miliónov kópií po celoom svete.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies