Turecká rodina dala synovi meno podľa Filipa Hološka

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 13:09 • 2 min
Turecká rodina dala synovi meno podľa Filipa Hološka

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko sa do takej miery zapísal do sŕdc jednej istanbulskej rodiny, že tá sa podľa priezviska útočníka Besiktasu Istanbul rozhodla pomenovať svojho syna.

slovakia

left justify in out

"Na tréningovom centre som dostal avízo, že mám prísť dole, pretože ma ktosi prišiel navštíviť. Netušil som, kto by to mohol byť, no keď som zišiel a zistil, o čo ide, zostal som trochu v pomykove. To som teda nečakal," pousmial sa 30-ročný slovenský útočník, ktorého priezvisko sa stalo krstným menom malého Turka.

 

"Syna priniesli obaja manželia. Povedali mi, že sú oddanými fanúšikmi Besiktasu a pozorne sledujú každý náš zápas a špeciálne moje výkony. Vraj preto ho pomenovali po mne, lebo v období, keď sa narodil, som strelil posledný gól na našom starom štadióne. To bolo ešte vlani v máji. Otec, ktorý bol vtedy na zápase, si povedal, že jeho syn dostane meno po mne," uviedol Hološko pre webovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti FSAgency.

 

Slovenský futbalista sa s polročným Holoskom Iricom neváhal odfotografovať a rodine prisľúbil, že v prípade ich návštev na zápasoch Besiktasu budú jeho vzácnymi hosťami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies