Turci prepustili podozrivých zo streľby na autobus Fenerbahce

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 08:06 • 2 min
Turci prepustili podozrivých zo streľby na autobus Fenerbahce

ISTANBUL - Turecká polícia prepustila na slobodu dvoch mužov, ktorí sú podozriví zo streľby na autobus futbalistov Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Vo väzbe ich zadržiavali dva dni. Polícia ich naďalej považuje za podozrivých a možno ich aj obviní. Presné dôvody prepustenia zatiaľ nie sú známe. Podľa tureckých médií sa nezhodujú odtlačky prstov získané na mieste incidentu s odtlačkami dvojice mužov. Podľa prvotných obvinení jeden z nich sledoval a dodával telefonicky informácie o pohybe autobusu pre druhého muža, ktorý strieľal. Obaja obvinenia popierajú. S odvolaním sa na agentúru Dogan o tom informuje nemecký Spiegel.


Tím Fenerbahce sa vracal zo sobotňajšieho ligového stretnutia na severe Turecka na ihrisku Caykuru Rizespor, keď autobus zasypala spŕška striel z brokovnice. Pri útoku sa zranil vodič autobusu, ktorého jedna strela zasiahla do tváre. Futbalisti Fenerbahce, ktorí vyhrali v Rizespore 5:1, sú v poriadku a na letisko sa presunuli menším autobusom. Pre incident zastavili na týždeň futbalové dianie v Turecku, v utorok a stredu sa nehrali ani zápasy národného pohára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona