Turbulencie počas letu aerolínií zranili 12 cestujúcich

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 09:11 • 2 min
Turbulencie počas letu aerolínií zranili 12 cestujúcich

JAKARTA - Dvanásť cestujúcich na palube lietadla hongkonských aerolínií utrpelo zranenia počas silných turbulencií. Stroj sa v dôsledku nich núdzovo vrátil nazad na letisko na indonézskom dovolenkovom ostrove Bali. S odvolaním sa na oficiálne miesta o tom v noci nadnes informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Všetkých zranených vrátane troch členov posádky previezli na ošetrenie do nemocnice na Bali, uviedla hovorkyňa medzinárodného letiska Ngurah Rai. Šesť ďalších osôb bolo v šoku, ošetrili ich na klinike priamo na letisku.
Lietadlo s cieľovou destináciou Hongkong viezlo 204 cestujúcich a 12 členov posádky.

 

 

Incident sa stal tri dni po podobnej udalosti zaznamenanej počas letu stroja typu Airbus A330-200 spoločnosti Etihad Airways z Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch do indonézskej Jakarty. Lietadlo zasiahli 45 minút pred pristátím náhle silné turbulencie, zranilo sa 31 ľudí.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona