Turan neverí, že mu FIFA dovolí hrať skôr za FC Barcelonu

NETKY.SK • 24 September 2015, 09:45 • 2 min
Turan neverí, že mu FIFA dovolí hrať skôr za FC Barcelonu

BARCELONA - Turecký futbalista Arda Turan v službách FC Barcelona si nemyslí, že mu FIFA povolí štart v drese katalánskeho klubu ešte pred otvorením prestupového trhu. Barcelona požiadala FIFA, aby mohol Turan nastúpiť ako náhrada za dlhodobo zraneného Rafinhu. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Turan prišiel pred začiatkom sezóny z Atletika Madrid s tým, že rovnako ako ďalšia posila Aleix Vidal zo Sevilly môže hrať až v januári. Katalánsky klub má totiž pre porušenie pravidiel o uzatváraní zmlúv s neplnoletými hráčmi trest podpisovať nových hráčov až do januára, keď sa otvorí prestupový trh. V pravidlách je však výnimka, že v prípade vážneho zranenia môže klub získať hráčov aj mimo transferového obdobia.

 

Turanov agent Ahmed Bülüt v stredu uviedol, že jeho klient je mentálne a fyzicky pripravený hrať, ale je realista a neverí, že mu FIFA udelí výnimku. Rafinha sa musí podrobiť operácii kolena a mimo hry bude šesť mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies