Turan môže hrať za Barcelonu až od januára, riešením hosťovanie

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 15:01 • 2 min
Turan môže hrať za Barcelonu až od januára, riešením hosťovanie

BARCELON - Turecký futbalista Arda Turan vyhlásil, že bude pre neho ťažké čakať na súťažný debut v drese jeho nového zamestnávateľa FC Barcelona až do januára.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný stredopoliar podpísal s úradujúcim európskym šampiónom 5-ročnú zmluvu, ale za "Barcu" bude môcť hrať až od roku 2016, keď katalánskemu klubu uplynie trest od UEFA za porušenie pravidiel pri prestupoch mladých hráčov.

 

"Bude ťažké šesť mesiacov stáť, ale najdôležitejšie je, že som hráčom Barcelony a vážim si to. Budem tvrdo pracovať na tom, aby som bol čo najlepšie pripravený na debut v jej drese. Splní sa mi sen tým, že budem v jednom mužstve spolu s Neymarom a Lionelom Messim," vyhlásil Turan. Riešením problému s jeho zaradením na súpisku Barcelony by mohlo byť hosťovanie v Galatasarayi Istanbul, kde by sa Turan udržal v hernej praxi a kondícii.

 

Turan pred príchodom na Nou Camp pôsobil v Atleticu Madrid štyri roky a mal veľkú zásluhu na zisku titulu v sezóne 2013/2014. Okrem Barcelony sa o jeho služby zaujímali Chelsea Londýn, Manchester United, ale aj AC Miláno a Paríž Saint-Germain.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies