Tupta podpísal s Hellasom Verona 4-ročnú zmluvu, chce sa usadiť v "áčku"

NETKY.SK • 12 August 2016, 10:18 • 2 min
Tupta podpísal s Hellasom Verona 4-ročnú zmluvu, chce sa usadiť v "áčku"

VERONA - Talentovaný slovenský futbalista Ľubomír Tupta podpísal s účastníkom druhej najvyššej talianskej súťaže Hellas Verona novú štvorročnú zmluvu. Ako informovala internetová stránka jeho zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency, 18-ročný útočník sa chce v sezóne 2016/2017 definitívne presunúť z mládežníckeho tímu Hellasu do "áčka".

slovakia

left justify in out

Tupta prišiel do Verony vlani v auguste z iného talianskeho klubu Catania Calcio. Slovenský mládežnícky reprezentant už v minulej sezóne trénoval s A-tímom Hellasu, dokonca sa párkrát objavil aj na súpiske v súťažných zápasoch. "Sme radi, že sme sa dohodli na štvorročnej zmluve. Ľubo bude členom áčka, ktoré v nedeľu absolvuje duel Talianskeho pohára proti Crotone," uviedol pre web csm-agency.sk hráčsky agent Juraj Vengloš.

 

Tupta by sa rád naplno udomácnil v prvom tíme Hellasu. "Teším sa, že sme podpísali novú zmluvu. Verona je dobrým klubom so slušnými podmienkami. Takže už len makať a makať... Mojou prioritou je stať sa súčasťou áčka. Urobím pre to všetko," povedal odchovanec prešovského futbalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies