Tupta dvojgólovým hrdinom Hellasu v Primavere

NETKY.SK • 23 Január 2017, 17:46 • 2 min
Tupta dvojgólovým hrdinom Hellasu v Primavere

VERONA - Mládežnícky futbalový reprezentant SR Ľubomír Tupta bol jediným strelcom a hrdinom víkendového zápasu juniorského tímu talianskeho Hellasu Verona proti Brescii (2:0) v tamojšej mládežníckej súťaži Primavere. Osemnásťročný útočník skóroval v 12. a 70. minúte, odohral celé stretnutie. Iný slovenský zakončovateľ v drese Hellasu Šimon Štefanec hral do 86. minúty.

slovakia

left justify in out

"Počas celého zápasu sme dominovali, súper nemal ani jednu veľkú šancu. Keby sme premenili všetky naše príležitosti, mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom. Sme radi, že sme po dlhšom čase získali tri body," citoval web zastupiteľskej agentúry CSM-agency Tuptu, ktorý v závere uplynulého kalendárneho roka chýbal svojmu mužstvu pre zranenie: "Mal som natiahnuté väzy v členku. Už je to dobré, ale stále sa necítim na sto percent ako predtým." V súvislosti s Tuptom sa už dlhší čas hovorí o neutíchajúcom interese Interu Miláno.

"Tuptu som požiadal, aby bol sám sebou. Je to útočník s veľkým potenciálom. Požiadal som ho, aby mi ukázal, za čo naozaj stojí, a on to urobil," skonštatoval pre klubový web tréner juniorky Massimo Pavanel. Hellas figuruje na prvej priečke tabuľkového poradia Primavery. Okrem 18-ročných Tuptu a Štefanca je v juniorke Hellasu už iba jeden zahraničný hráč - rumunský útočník Jurj Sergiu Petrica.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies