Tunisan v Ríme znásilnil Slovenku, tvrdí talianska tlačová agentúra

NETKY.SK • 15 Október 2018, 06:16 • 2 min
Tunisan v Ríme znásilnil Slovenku, tvrdí  talianska tlačová agentúra

RÍM - Vo štvrtok vraj v Ríme došlo zločinu. Občan Tuniska sa mal dopustiť znásilnenia 38-ročnej Slovenky, uviedla tamojšia tlačová agentúra ANSA.

slovakia

left justify in out

Slovenské Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) nemá zatiaľ o tomto prípade oficiálne informácie od polície, uviedol vedúci tlačového odboru ministerstva Igor Skoček.

 

"Talianska polícia nás zatiaľ o tomto prípade oficiálne neinformovala a ani poškodená sa na náš zastupiteľský úrad v Ríme zatiaľ neobrátila s prosbou o konzulárnu pomoc," povedal Skoček.

 

img

Zdroj:Pixabay

 

K incidentu údajne došlo v centre Baobab, ktoré poskytuje starostlivosť aj migrantom a nachádza sa neďaleko železničnej stanice Tiburtina v severovýchodnej časti Ríma. K prípadu sa v piatok vyjadril aj taliansky vicepremiér a minister vnútra Matteo Salvini, ktorý pre údajného páchateľa žiada chemickú kastráciu, napísala ANSA. Podľa talianskych médií mohol byť páchateľom bezdomovec zdržiavajúci sa v okolí železničnej stanice.

 

img

Zdroj: SITA

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies