Tunisan Nidhal Said do Spartaka Trnava, bude hrať za rezervu "andelov"

NETKY.SK • 28 Február 2017, 13:54 • 2 min
Tunisan Nidhal Said do Spartaka Trnava, bude hrať za rezervu "andelov"

TRNAVA - Tuniský futbalista Nidhal Said môže byť prvým hráčom z tejto africkej krajiny, ktorý si v súťažnom stretnutí oblečie dres FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

"Andeli" angažovali 26-ročného defenzívneho stredopoliara (nar. 15. januára 1991), ktorý má na konte aj jeden štart za tuniskú reprezentáciu, tesne pred koncom prestupového obdobia. Do trnavského klubu prichádza ako voľný hráč, naposledy účinkoval vo svojej krajine v ES Sahel, kde však na jeseň predčasne ukončil pôsobenie. V Trnave bude Nidhal Said na jar nastupovať za druholigový rezervný tím Spartaka.

"Oslovil nás jeho manažér, či môžeme hráča vziať na skúšku. Náš B-tím využívame na testy týchto futbalistov. Nidhal Said fyzicky vyzerá zanedbane, ale futbalovo solídne. Za klub sme ponúkli možnosť tréningu, finančné záležitosti však rieši jeho manažér. Pre Spartak nejde o ekonomickú záťaž," uviedol pre Trnavský hlas generálny manažér FC Spartak Trnava Pavel Hoftych a na adresu rodáka z Monastiru ďalej poznamenal: "Je v dobrom futbalovom veku. Ak na jar ukáže, že to futbalovo vie a dotrénuje po kondičnej stránke, môžeme sa baviť o zmluve pre ´áčko´. Momentálne to však nevidím v krátkodobom horizonte. Musí najprv ukázať, čo v ňom je."

V utorok 28. februára sa na Slovensku končí prestupový termín pre profesionálov, podľa slov trnavského generálneho manažéra klub na poslednú chvíľu neplánuje žiadne prekvapenie smerom do kádra. "V prípade potreby si v A-tíme môžeme vypomôcť hráčmi z juniorky, ako sú napríklad Cíferský, Tomovič alebo Čeredničenko. Preto hráme aj druhú ligu, aby sme mohli chlapcov pri dobrej výkonnosti posúvať vyššie z kvalitnej súťaže," dodal Pavel Hoftych. 

Hráči FC Spartak Trnava juniori nastúpia v prvom jarnom, celkovo 19. kole, doma v Červeníku proti FC ŠTK 1914 Šamorín, duel je na programe v nedeľu 5. marca predpoludním o 10.30 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies