Tunika nepatrí len na pláž

NETKY.SK • 16 Január 2015, 11:00 • 2 min
Tunika nepatrí len na pláž

BRATISLAVA - Že tunika patrí len na pláž? Ale kdeže. Ak vám do dnešného dňa tento trend utekal tak zbystrite pozornosť.

slovakia

left justify in out

Dlhé blúzky z ľahkého materiálu skrášlia každú siluetu. Vďaka svojmu ležérnemu a bohemskému štýlu zamaskujú nedokonalosti, s opaskom krásne zvýraznia pás a zároveň predĺžia nohy.

 

Ak do svojho šatníka hľadáte kúsok, ktorý môžete nosiť či už na jeseň v zime alebo na jar, tunika je ten pravý kúsok. Nielen, že sa pod ňou stratí nejaké to kilo naviac ale je aj výborne kombinovateľné s ostatnými kúskami oblečenie. Či už zvolíte legíny alebo slim rifle. Ale hodí sa aj k dlhej úzkej sukni.

obrazok

Vybrať si môžete z rôznych farieb, materiálov a vzorov. Preto sa hodí aj do práce a ak sa chystáte na párty siahnite po nejakej výraznejšej tunike.

 

Spoločenská tunika sa výborne kombinuje s decentnými šatkami a elegantnými šperkami.

obrazok

Rovnako ju majú v obľube aj nastávajúce maminky. Tehotenskú tuniku v jednej veľkosti môžete nosiť podľa celého tehotenstva.

 

No a samozrejme, že tunika nesmie chýbať ani na dovolenke pri mori. Tam sa obmedzovať vôbec nemusíte práve naopak. Oblečte si kľudne takú na ktorú by ste doma ani nepomysleli.

obrazok

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies