Túlavé psy usmrtili v Mexiku štyroch ľudí, polícia zakročila

NETKY.SK • 9 Január 2013, 08:01 • 2 min
Túlavé psy usmrtili v Mexiku štyroch ľudí, polícia zakročila

Túlavé psy usmrtili v Mexiku štyroch ľudí, polícia zakročila - Svet Desiatky mexických policajtov prehľadávali aj v utorok lesopark v chudobnej štvrti mexického hlavného mesta, kde túlavé psy usmrtili štyroch ľudí. Približne 25 psov policajti odchytili, a

slovakia

left justify in out

imgDesiatky mexických policajtov prehľadávali aj v utorok lesopark v chudobnej štvrti mexického hlavného mesta, kde túlavé psy usmrtili štyroch ľudí.

Približne 25 psov policajti odchytili, aby ich mohli otestovať na krv a preskúmať im obsah žalúdkov, uviedla v noci nadnes tlačová agentúra AP. 

Policajná akcia vo štvrti Iztapalapa však miestnych obyvateľov nielenže neupokojila, ale vyvolala skôr vlnu sympatií so zvieratami a pochybnosti o tom, či naozaj zabili 26-ročnú ženu, jej osemmesačné dieťa, 16-ročného mladíka a jeho 15-ročnú priateľku.

Zohavené telá obetí sa našli v predchádzajúcich dňoch na pahorku Cerro de la Estrella. Na mexickú vládu sa zdvihla vlna kritiky za to, ako rieši problém túlavých psov.

Presné okolnosti nie sú známe, ale polícia podľa rozsahu poranení usúdila, že obete musela napadnúť svorka desiatich alebo viacerých psov. Šéf mexickej polície Jesús Rodríguez Almeida vyzval ľudí, aby do lokality Cerro de la Estrella predbežne nechodili, informovala DPA.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies