TUKE Fest vyvrcholí skupinami Heľenine oči a Kontrafakt

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 12:50 • 2 min
TUKE Fest vyvrcholí skupinami Heľenine oči a Kontrafakt

KOŠICE - Vystúpenia siedmich kapiel ponúka populárny študentský festival TUKE Fest, ktorý sa uskutoční v utorok (19.5.) v areáli internátov na Jedlíkovej ulici v Košiciach. Vyvrcholením budú večerné koncerty skupín Heľenine oči a Kontrafakt.

slovakia

left justify in out

Program sa začína od 15.00 h, v hodinových intervaloch sa predstavia aj ďalšie kapely ako Niečo navyše, Odtiaľ potiaľ, Kandráčovci, Sám sebou a AMO. Organizátor akcie Gabriel Benčo dnes ďalej informoval, že návštevníci sa môžu tešiť aj na atrakcie či súťaže o vecné ceny, ako aj na finále v podobe afterpárty vo V-klube. 
     

Najväčší študentský festival v Košiciach vznikol z aktivity a  snahy študentov zakončiť akademický rok zábavou a oddychom. Najprv išlo o majáles, ktorého história siaha 10 – 15 rokov dozadu. "Majáles sa kreoval asi osem rokov až prišiel nultý ročník nášho TUKE Festu. Jeho návštevnosť sa pohybuje v priemere okolo 6000 až 8000 ľudí. Počas šiestich uplynulých ročníkov sa na ňom vystriedala top špička slovenskej a sčasti aj českej hudobnej scény, napríklad Desmod, Horkýže slíže, Iné kafe, Peter Cmorik, Gladiator, Hex, Polemic, Heľenine oči, ktoré sú každoročným hosťom festivalu, a ďalší," priblížil podujatie Benčo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies