Tublatanka vyráža na klubové koncerty po Slovensku

NETKY.SK • 15 Január 2013, 08:21 • 2 min
Tublatanka vyráža na klubové koncerty po Slovensku

Tublatanka vyráža na klubové koncerty po Slovensku - Kultúra Legendárna rocková skupina Tublatanka pripravila pre fanúšikov tri unikátne slovenské koncerty. Prvý bude 8.

slovakia

left justify in out

img

Legendárna rocková skupina Tublatanka pripravila pre fanúšikov tri unikátne slovenské koncerty. Prvý bude 8. februára v bratislavskom Ateliéri Babylon, deň nato v žilinskom pube Smerr a 16. marca v košickom klube Collosseum. Skupina naživo predstaví nedávno vydaný album Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3. Frontman Maťo Ďurinda, basgitarista Juraj Topor a bubeník Peter Schlosser si pre tieto koncerty zvolili rockové kluby. V ich priebehu chcú aj pokrstiť nové cédečko. 

Na koncertoch zahráme skladby z nového CD Cítim sa fajn a predstavíme aj bonusovú pieseň Nový vírus. Samozrejme pridáme aj všetky známe hity. Koncert bude poctivo dlhý, budeme hrať dve hodiny a nikto z nás sa nebude šetriť,“ uviedol pre médiá spevák a gitarista Maťo Ďurinda.

Členovia kapely majú kluby radi. Prvé klubové koncerty zažili ešte v 80. rokoch v Londýne. „Do klubov som chodil na svoje obľúbené skupiny, aby som ich videl úplne zblízka. Ako gitarista môžem v klube doslova špehovať prsty gitaristu, ako hrá. Mám rád aj ten hlasný zvuk, ktorý mi preniká celým telom a rozvibruje ho. Počujem každý tón a môžem sa odviazať a nechať sa unášať hudbou,“ pokračuje Ďurinda a dodáva: „Veľmi rád koncertujem v kluboch, lebo je tam vynikajúca a neopakovateľná atmosféra. Muzikanti a fanúšikovia sa navzájom doslova cítia, pretože sú natlačení blízko seba. V klube vidím tváre a pocity ľudí a ich reakcie na našu hudbu! Fanúšikovia zase dokonale vidia nás, ako hráme, spievame a dávame do toho svoju energiu. Spätná väzba je pre nás všetkých dôležitá a vie nás vyburcovať k ešte väčšiemu výkonu.“

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies