Tublatanka pokrstila v Prahe výberový album

NETKY.SK • 5 Február 2013, 12:53 • 2 min
Tublatanka pokrstila v Prahe výberový album

Tublatanka pokrstila v Prahe výberový album - Kultúra Slovenská rocková skupina Tublatanka pokrstila v Prahe svoj výberový album Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská rocková skupina Tublatanka pokrstila v Prahe svoj výberový album Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3. Krstným otcom albumu bol spevák Peter Nagy, ktorý je dlhoročným priateľom frontmana skupiny Maťa Ďurindu. "S Petrom Nagyom sa poznám skoro 30 rokov a sme kamaráti. V podstate sme začínali v skorých 80-tych rokoch na československej hudobnej scéne a tým pádom sme spolu veľa zažili. Za krstného otca som si Peťa vybral preto, lebo ho uznávam. Je veľmi pracovitý, zložil a nahral veľa dobrých albumov a odohral stovky vydarených koncertov," priznal Ďurinda.

Bratislavský krst sa uskutoční v piatok 8. februára v klube Ateliér Babylon. Krstným otcom výberovky bude spevák Jožo Ráž. Tublatanka sa predstaví aj 9. februára v klube Smerr MC v Žiline a 16. marca v košickom Collosseum klube. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal a v pokladniach klubov. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies