Tu je 10 najkrajších zákrokov, sú medzi nimi aj Janus a Lašák

NETKY.SK • 24 Január 2013, 12:59 • 2 min
Tu je 10 najkrajších zákrokov, sú medzi nimi aj Janus a Lašák

Tu je 10 najkrajších zákrokov, sú medzi nimi aj Janus a Lašák - Hokej Dvojica Slovákov Ján Lašák (Spartak Moskva) a Jaroslav Janus (Slovan Bratislava) sa dostala do Top Ten najkrajších brankárskych zákrokov uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lig

slovakia

left justify in out

img

Dvojica Slovákov Ján Lašák (Spartak Moskva) a Jaroslav Janus (Slovan Bratislava) sa dostala do Top Ten najkrajších brankárskych zákrokov uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Podľa oficiálnej internetovej stránky súťaže Ján Lašák, ktorý sa len pred niekoľkými dňami vrátil do KHL, skončil na 7. mieste. Vyniesol ho naň jeho zásah lapačkou v súboji s Lokomotivom Jaroslavľ (5:2), v ktorej skryl puk po strele Jegora Averina spomedzi kruhov na vhadzovanie. 

Na piate miesto zaradila komisia Jaroslava Janusa hneď za dva tri zákroky v zápase s Avangardom Omsk, ktorý Slovan aj jeho zásluhou vyhral 3:2 po nájazdoch. Janus najskôr vychytal lapačkou Vladimira Pervušina, o chvíľu na to "vygumoval" Alexandra Perežogina, ktorého strelu zlikvidoval perfektným semaforom, pričom domáci hráč už od radosti zdvíhal ruky nad hlavu. Vzápätí nedal šancu ani Dmitrijovi Siominovi, ktorý už strieľal do odkrytej bránky, no Janus ešte v páde stihol betónom jeho strelu stlmiť. 

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded{amp}v=hQscED6s7W8#!"}}
Najkrajším zákrokom sa prezentoval v tom istom zápase domáci brankár Avangardu Eduard Rejzvich, ktorý za stavu 0:1 zmaril čistú šanci Máriovi Bližňákovi. Slovanistický útočník pálil do jeho odkrytej bránky, ale Rejzvichova lapačka bola proti.
 
 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies