Tsonga sa rozišiel s trénerom Rasheedom

NETKY.SK • 30 August 2013, 15:35 • 2 min
Tsonga sa rozišiel s trénerom Rasheedom

PARÍŽ - Francúzsky tenista Jo-Wilfried Tsonga po roku rozviazal spoluprácu s austrálskym trénerom Rogerom Rasheedom. Bývalému koučovi Lleytona Hewitta a Gaela Monfilsa sa poďakoval za všetko, čo ho naučil.

slovakia

left justify in out

"Jazyková bariéra a problémy s cestovaním hatili naše plány. Mám 28 rokov a je najvyšší čas naplniť moje ciele," vyjlásil Tsonga, ktorý pre zranenie ľavého kolena vynechal záverečný grandslamový turnaj sezóny US Open v New Yorku.

Tsongu v rokoch 2004 - 2011 viedol Eric Winogradsky, ktorého zastrešovala Francúzska tenisová federácia. Až do angažovania Rasheeda bol bez trénerského dohľadu. Finalista melbournských grandslamových Australian Open 2008 je momentálne na ôsmom mieste svetového rebríčka vo dvojhre. V súťažnom dianí absentuje od 26. júna, keď za stavu 6:3, 3:6, 3:6 odstúpil z duelu s Lotyšom Ernestsom Gulbisom v 2. kole Wimbledonu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies