Tsonga sa obul do novinára: Čo už len viete?!

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 16:45 • 2 min
Tsonga sa obul do novinára: Čo už len viete?!

MIAMI - Francúzsky tenisový valibuk Jo-Wilfried Tsonga je povestný úsmevom neviniatka, ale počas turnaja ATP World Tour Masters 1000 Sony Open Tennis v americkom Miami na Floride vypenil na novinára, ktorý na tlačovej besede kritizoval jeho výkon v 3. kole proti Cyperčanovi Marcosovi Baghdatisovi.

slovakia

left justify in out

"Čo vy už len viete?! Máte potuchy o veciach typu rotácie loptičky či jej hmotnosti? Nemal môj súper azda právo hrať dobre? Prídem sem zo šatne, kde sme vyvolali čosi ako eufóriu, a zrazu počúvam takéto reči. Už mi to pomaly ide na nervy. Ja si myslím, že ten zápas bol kvalitný. Mal som dobrý prístup a zvládol som kľúčové okamihy," obhajoval sa Tsonga podľa Tennis Net. 

 

Francúz v dueli dvoch finalistov melbournských Australian Open triumfoval 4:6, 7:6 (6), 7:5, pričom v tajbrejku bol dolu 1:5 a teda na pokraji prehry. Tú mu privodil až v utorok v osemfinále Brit Andy Murray. Tsonga v rámci svojho výlevu upozornil novinára, že vlastne nepriamo urazil Baghdatisa, ak označil výkon víťaza za slabý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies