Tsonga pred finále Davis cupu: Sme trochu masochisti

NETKY.SK • 7 November 2014, 10:32 • 2 min
Tsonga pred finále Davis cupu: Sme trochu masochisti

PARÍŽ - Renkingový líder francúzskeho kádra na finále Davisovho pohára 2014 tenisových reprezentačných družstiev mužov 21. - 23. novembra proti Švajčiarom na antuke pod strechou v Lille Jo-Wilfried Tsonga nepoprel tlak z veľkej udalosti.

slovakia

left justify in out

"Je to klasická situácia všetko alebo nič. Samozrejme, že tréma pri tom nechýba. Keď človek hrá tenis, musí byť pripravený na návaly adrenalínu za vyhrotených okolností. Je to trochu masochistické," vyhlásil 29-ročný 12. muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Tsonga pre francúzske médiá podľa portálu Live Tennis. 

Finalista melbournských grandslamových Australian Open 2008 mal v septembri a októbri zdravotné ťažkosti, momentálne je bez limitov tohto typu: "Fyzicky sa cítim dobre. Na minulotýždňovom halovom turnaji v Paríži som síce prehral už v osemfinále v troch setoch s Japoncom Kei Nišikorim, ale cítil som, že sa vraciam do optimálneho herného rozpoloženia." 

 

Francúzi tento týždeň majú sústredenie v Bordeaux. Kapitán domácich Arnaud Clément pozval aj Gaela Monfilsa, Gillesa Simona a Richarda Gasqueta. V oficiálnej predbežnej nominácii Švajčiarov pod taktovkou Severina Lüthiho sú Roger Federer, Stan Wawrinka, Marco Chiudinelli a Michael Lammer. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies