TSK investuje do ciest v okrese Myjava 1,23 miliónov eur: Opraví takmer 12 kilometrov

NETKY.SK • 20 August 2018, 08:08 • 2 min
TSK investuje do ciest v okrese Myjava 1,23 miliónov eur: Opraví takmer 12 kilometrov

MYJAVA - Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) opraví v okrese Myjava štyri úseky ciest v celkovej dĺžke takmer 12 kilometrov.

slovakia

left justify in out

Takmer štvorkilometrový úsek bude opravený v úseku Brezová pod Bradlom – Košariská, rovnako dlhý úsek v obci Chvojnica. Ďalšie takmer tri kilometre zrekonštruujú na trase Babulicov vrch – Myjava. Posledným úsekom je cesta v Žriedlovej doline v katastri mesta Brezová pod Bradlom v dĺžke 1,4 kilometra.

 

Na opravy sa vo všetkých deviatich okresoch TSK celkovo preinvestuje okolo šesť miliónov eur. "Som rád, že tento rok sa nám rekonštrukcie ciest podarilo vysúťažiť omnoho skôr ako po minulé roky. Okrem 48 úsekov ciest opravíme aj tri mosty - v Čachticiach, v obci Poruba, v Skačanoch, a tiež oporný múr v Starej Myjave. Celá investícia je plne hradená z rozpočtu TSK. Na verejnom obstarávaní sme ušetrili 1,1 milióna eur, ktoré chceme ešte tento rok využiť na ďalšie opravy úsekov ciest druhej a tretej triedy a časť na nákup novej techniky," skonštatoval predseda TSK Jaroslav Baška.

 

Rekonštrukcie ciest prebiehajú v okrese Myjava počas mesiaca august. "Myjava je okres, v ktorom na opravy ciest TSK tento rok preinvestuje spomedzi všetkých okresov v kraji najviac finančných prostriedkov, až 1,23 milióna eur, a opraví druhý najvyšší počet kilometrov ciest," doplnila hovorkyňa TSK.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies