TSK ako jediný nezvýši od januára daň z motorových vozidiel

NETKY.SK • 7 December 2010, 12:12 • 2 min
TSK ako jediný nezvýši od januára daň z motorových vozidiel

TSK ako jediný nezvýši od januára daň z motorových vozidiel

slovakia

left justify in out

V Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) ako v jedinom na Slovensku neplánujú zvýšiť v budúcom roku daň z motorových vozidiel. Ako TASR informovala hovorkyňa TSK Vlasta Henčelová, kraj neplánuje zvýšiť ani žiadne ďalšie poplatky.
      "Vyššie príjmy by sme samozrejme uvítali, ale nechceme zaťažovať podnikateľov a celkovo občanov nášho kraja vyššími poplatkami," uviedla Henčelová s tým, že daň z motorových vozidiel zvyšoval TSK naposledy k 1. januáru 2008.
      Z ôsmich slovenských samosprávnych krajov schválili už zvýšenie dane z motorových vozidiel v Nitrianskom a Košickom samosprávnom kraji (v oboch o 10 %). Zvyšovanie dane z motorových vozidiel už avizovali aj ostatné kraje. V Žilinskom, Prešovskom a v Trnavskom samosprávnom kraji predpokladajú údajne 10-% nárast, v Banskobystrickom 5-%.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies