Trumpovým ministrom práce bude fast food manažér Andy Puzder

NETKY.SK • 9 December 2016, 07:31 • 2 min
Trumpovým ministrom práce bude fast food manažér Andy Puzder

NEW YORK - Novozvolený prezident USA Donald Trump vo štvrtok prezradil meno ďalšieho člena svojej budúcej vlády: ministerstvo práce povedie manažér reštaurácií rýchleho občerstvenia Andy Puzder.

slovakia

left justify in out

Trump vyjadril presvedčenie, že nový minister zaistí väčšiu bezpečnosť a prosperitu amerických zamestnancov a že ochráni malých podnikateľov pred zbytočnými zásahmi zo strany štátu. Podľa Trumpa je Puzder ideálnym kandidátom na šéfa rezortu práce vzhľadom na svoju doterajšiu úspešnú manažérsku kariéru.

 

Andy Puzder (66) je od roku 2000 výkonným riaditeľom americkej spoločnosti CKE Restaurants, ktorej patrí viacero veľkých reťazcov rýchleho občerstvenia. V jeho osobe sa do Trumpovho kabinetu dostane ďalší bohatý podnikateľ.

 

Puzder Trumpovu ponuku prijal a vyhlásil, že chce spolu s ďalšími ministrami pracovať na obnovení globálneho postavenia USA ako vedúcej ekonomickej mocnosti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona