Trumpovmu lietadlu počas letu zlyhal motor, muselo núdzovo pristáť

NETKY.SK • 10 Marec 2022, 06:33 • 2 min
Trumpovmu lietadlu počas letu zlyhal motor, muselo núdzovo pristáť

WASHINGTON – Lietadlu, ktoré v sobotu večer prevážalo bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, zlyhal nad Mexickým zálivom motor a pilot musel so strojom núdzovo pristáť. O udalosti informuje TASR na základe stredajších správ amerického denníka The Washington Post a magazínu Politico.

slovakia

left justify in out

Trump mal podľa amerického denníka namierené zo štátu Louisiana do svojho sídla na Floride. V meste New Orleans mal prejav na Republikánskom národnom výbore s účasťou najväčších donorov Republikánskej strany. Podľa denníka The Washington Post s Trumpom cestovalo aj niekoľko jeho spolupracovníkov. Hovorca bývalého amerického prezidenta odmietol udalosť komentovať.

 

img

 

Lietadlu zlyhal motor nad Mexickým zálivom po asi 20 minútach letu. Pilot bol nútený núdzovo pristáť na letisku Louisa Armstronga v New Orleans. Denník The Washington Post zistil, že lietadlo poskytol Trumpovi jeden z donorov republikánskej strany. Jeho identita zatiaľ nie je známa. Trump na zasadnutí výboru Republikánskej strany uviedol, že „veľmi silno“ zvažuje opätovnú kandidatúru na prezidenta, informuje portál Politico.

 

Možno vás zaujme: Z Kyjevskej oblasti utekajú ľudia, na cestách sú dlhé kolóny



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies