Trump vítal nový rok v smokingu na gala párty na Floride; náladu mu nepokazil ani Kim

NETKY.SK • 1 Január 2018, 10:19 • 2 min
Trump vítal nový rok v smokingu na gala párty na Floride; náladu mu nepokazil ani Kim

PALM BEACH - Americký prezident Donald Trump privítal príchod nového roka okázalým večierkom vo svojom súkromnom sídle v Palm Beach na Floride.

slovakia

left justify in out

Silvestra a Nový rok oslavoval vo svojom floridskom sídle Mar-a-Lago spolu s manželkou Melaniou, synom Barronom, dcérou Ivankou a ďalšími členmi svojej rodiny. Členov Trumpovej vlády zastupoval minister financií Steven Mnuchin.

 

"Bude to fantastický rok 2018," vyhlásil po príchode na večierok v tamojšej vyzdobenej tanečnej sále Trump, ktorý si na túto príležitosť obliekol smoking. Vyjadril pritom presvedčenie, že americký akciový trh bude naďalej rásť a že do USA budú stále prichádzať nové spoločnosti.

 

Pripomenul tiež niekoľko svojich tohtoročných úspechov, za ktoré označil schválenie veľkej daňovej reformy, umožnenie ťažby ropy v prírodnej rezervácii na Aljaške a čiastočné zrušenie reformy zdravotníctva zavedenej jeho predchodcom Barackom Obamom.

 

Šéf Bieleho domu pri tejto príležitosti odmietol obšírnejšie reagovať na slová severokórejského vodcu Kim Čong-una, ktorý v novoročnom príhovore povedal, že už má na svojom pracovnom stole atómové tlačidlo. "Uvidíme," odpovedal Trump na príslušnú otázku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies