FOTO+VIDEO Trump sa postaral o trápny moment svojej manželke, namiesto bozku ju prekvapil chladným gestom

NETKY.SK • 18 September 2017, 17:26 • 2 min
FOTO+VIDEO Trump sa postaral o trápny moment svojej manželke, namiesto bozku ju prekvapil chladným gestom

WASHINGTON – Šokujúce chvíle pripravil Donald Trump svojej manželke Melánii počas návštevy vojenskej základne Joint Air Base Andrews v štáte Maryland, ktorej súčasťou bol aj príhovor manželského páru.

slovakia

left justify in out

Ako si už vo všeobecnosti verejnosť zvykla, tentokrát nestrápnila prvá dáma svojho manžela, ale on ju. Posmešné reakcie verejnosti na seba nenechali dlho čakať. Už od nástupu Trumpa do úradu sa verejnosť zabáva na vzťahu Trumpovcov, ktorý pôsobí skôr ako pro forma, než ako normálne fungujúce manželstvo.

 

 

 

Vtipná situácia sa odohrala počas piatka, keď pred vojakmi vystúpila najprv Melánia a potom jej manžel. Potom ako Melánia poďakovala vojakom, ktorí pomáhali Američanom počas hurikánu Harvey a Irma, privítala na pódiu svoju polovičku a odovzdala mu slovo. Situácia, ktorá sa odohrala následne, prekvapila nielen samotnú Melániu, ale aj verejnosť. Tá totiž očakávala, že jej Donald uštedrí letmý bozk na líca, no ten je len stroho potriasol rukou a šokovanej Melánii povedal: “Dobrá práca! Teraz choď a sadni si, zlato”. Kritici Trumpa na ňom nenechali suchú jedinú nitku.

 

 

“Videli ste niekoho, kto si s vlastnou ženou trasie rukou?” alebo “Tak toto bolo trápne ešte aj na ich pomery” alebo “Neviem, čo je horšie - či to, ako sa k nej Donald správa, alebo to, že Melania takéto správanie akceptuje” , v takomto duchu sa niesli najčastejšie komentáre k incidentu na sociálnych sieťach. A nemožno sa tomu príliš čudovať. Manželstvo Trumpovcov je totiž stabilným zdrojom podobných situácií a nič nenasvedčuje tomu, že by sa na tom malo v blízkom čase niečo zmeniť.

 

 

@flotus @realdonaldtrump #melania#melaniatrump#donaldtrump#firstlady#usa#america#maga#

Príspevok, ktorý zdieľa The First Daughter Ivanka (@thefirstdaughterivanka),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona