Trump sa nahneval na magazín Time: Dôvod je viac než vtipný

NETKY.SK • 25 November 2017, 08:30 • 2 min
Trump sa nahneval na magazín Time: Dôvod je viac než vtipný

PALM BEACH - Americký prezident Donald Trump sa v piatok nahneval na prestížny magazín Time, pretože mu nechcel potvrdiť, či sa s určitosťou stane osobnosťou roka 2017.

slovakia

left justify in out

Z tohto dôvodu odmietol aj pozvanie magazínu na rozhovor a fotenie. Trumpovi prekážala formulácia pozvánky, v ktorej sa uvádzalo, že sa americký prezident "možno" stane osobnosťou roka. "Povedal som, že ´možno´ nie je dosť dobré a dal som im zbohom," napísal Trump v piatok večer na Twitter.

Podľa vedenia magazínu Trump "nesprávne chápe, ako sa osobnosť roka vyberá". Magazín trvá na tom, že svoje rozhodnutie vopred nezverejňuje.

Magazín Time s osobnosťou roka na titulke vyjde tento rok až 6. decembra.

Agentúra AP pripomína, že Trump, ktorý bol osobnosťou roka magazínu Time aj v minulom roku, v minulosti nesprávne vyhlasoval, že je rekordmanom v počte víťazstiev v tejto ankete.

Začiatkom roka americké médiá informovali aj o tom, že Trump ešte v čase, keď nebol ani prezidentom, ani osobnosťou roka, mal na viacerých miestach zarámovanú falošnú obálku magazínu Time, na ktorej ho tento magazín akože zvolil za osobnosť roka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies