Trump: Prieskumy sú zmanipulované, v skutočnosti vediem

NETKY.SK • 25 Október 2016, 11:01 • 2 min
Trump: Prieskumy sú zmanipulované, v skutočnosti vediem

TAMPA - Prieskumy verejnej mienky pred americkými prezidentskými voľbami 8. novembra sú zmanipulované, vyhlásil v noci nadnes počas predvolebného turné na Floride republikánsky kandidát Donald Trump.

slovakia

left justify in out

Trump vyrazil na trojdňovú sériu mítingov do štátu Florida, kde sú volebné výsledky tradične na vážkach a kde v týchto dňoch už tisícky ľudí odovzdávajú svoje hlasy v predčasnom hlasovaní, uvádza agentúra AP.

 

Napriek nepriaznivo sa vyvíjajúcim prieskumom však Trump tvrdí, že v skutočnosti pred svojou súperkou Hillary Clintonovou vedie. Vo svojom najnovšom vystúpení Trump kritizoval "nechutné" médiá a ich "sfalšované prieskumy", ktoré sú podľa neho ďalším z dôkazov o zmanipulovanosti týchto prezidentských volieb.

 

Napriek sebavedomým vyhláseniam samotného Trumpa však podľa AP začínajú členovia jeho tímu priznávať - súkromne a už aj verejne - že republikánsky realitný magnát oproti Clintonovej naozaj stráca. Znepokojujú ich náznaky, že jeden z kľúčových štátov, Pensylvánia, sa zrejme prikláňa na stranu demokratickej kandidátky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies