Trump použil na adresu Clintonovej vulgárny výraz

NETKY.SK • 23 December 2015, 06:36 • 2 min
Trump použil na adresu Clintonovej vulgárny výraz

WASHINGTON - Republikánsky prezidentský kandidát a realitný magnát Donald Trump použil v pondelok vulgárny výraz na adresu Hillary Clintonovej za to, že v primárnych voľbách Demokratickej strany v roku 2008 prehrala súboj so súčasným prezidentom Barackom Obamom. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

"Mala na to, aby Obamu porazila," povedal Trump o Clintonovej v meste Grand Rapids v americkom štáte Michigan. "... Mala na víťazstvo - bola favoritkou - ale nechala sa 'schlonged' a prehrala," dodal Trump. Slovo "schlong" sa v jazyku jidiš používa slangovo na označenie penisu.


Komunikačná riaditeľka Clintonovej kampane Jennifer Palmieriová podľa denníka Guardian uviedla, že na Trumpa nebude reagovať, ale prihovára sa tým, ktorí chápu, že veľkopodnikateľove znevažujúce poznámky na adresu jeho potenciálnej protikandidátky v prezidentských voľbách v roku 2016 sú urážkou všetkých žien.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies