Trump opäť zmenil svoj názor. Rusko podľa neho do volieb nezasahovalo

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 11:15 • 2 min
Trump opäť zmenil svoj názor. Rusko podľa neho do volieb nezasahovalo

WASHINGTON - Celý týždeň po summite v Helsinkách bojoval Donald Trump s kritikmi. Hlava Bieleho domu bola obvinená zo zrady národných záujmov, keď povedal, že neverí, že Moskva bola zapletená v prehre Hillary Clintonovej v prezidentských voľbách.

slovakia

left justify in out

Po návrate do Washingtonu po stretnutí s Vladimírom Putinom, Trump vzal svoje slová späť a povedal, že verí správe amerických tajných služieb o údajnom ruskom zásahu do volieb. Teraz americký prezident napísal na svojom Twitteri, že príbeh o ruskom zásahu je výmysel.

 

"Čiže prezident Obama vedel o Rusku ešte pred voľbami. Prečo s tým nič neurobil? Prečo nič nepovedal môjmu teamu? Pretože je to jede veľký podvod, aj preto, lebo veril, že naničhodná Hillary vyhrá !" napísal Donald Trump na svojom Twitteri.

 

Lenže americkí senátori sa neupokojujú. Nespokojní s usporiadaním summitu, naďalej kritizujú Donalda Trumpa. Demokrat Bob Menendez je pobúrený, že hlava Bieleho domu nežiadala od ruského prezidenta "vysvetlenie zásahu do volieb,“ z ktorého Moskvu obviňujú. Republikán Trey Gaudi verí, že Trump mal starostlivejšie vyberať slová na tlačovej konferencii po summite. Podľa neho americký prezident mal vydeliť svoju krajinu medzi ostatnými krajinami a demonštratívne ju izolovať od Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies