Trump opäť varoval pred Clintonovou a označil ju za duševne labilnú

NETKY.SK • 6 August 2016, 07:45 • 2 min
Trump opäť varoval pred Clintonovou a označil ju za duševne labilnú

WASHINGTON - Republikánsky kandidát na post prezidenta USA Donald Trump v piatok opäť nešetril ostrými výrazmi na adresu kandidátky demokratov Hillary Clintonovej, o ktorej tentoraz povedal, že "má blízko k vyšinutosti" a jej zvolenie by krajine prinieslo skazu.

slovakia

left justify in out

"Ak sa Hillary Clintonová stane prezidentkou, budete mať terorizmus. Budete mať problémy. Naozaj budete mať deštrukciu našej krajiny zvnútra," varoval podľa agentúry AP na predvolebnom mítingu v Iowe.

 

Trump opisoval svoju súperku ako "labilnú" osobu a "nebezpečnú klamárku", pričom vyjadril presvedčenie, že nemá "súdnosť, temperament a charakter na to, aby viedla krajinu". "Skutočne má dosť blízko k vyšinutosti. Je skutočne ako nejaká nevyrovnaná osoba," povedal pred svojimi priaznivcami v meste Des Moines.

 

V podobnom duchu sa následne vyjadroval o Clintonovej aj v Green Bay vo Wisconsine, kde povedal, že "určitým spôsobom je to netvor". "A určitým spôsobom je to aj slabá osoba. Naozaj nie je dosť silná na to, aby bola prezidentkou," dodal.

 

Podľa AP najnovšie Trumpove vyjadrenia nasledujú po žiadostiach vysokopostavených republikánov, aby pri svojich predvolebných vystúpeniach útočil skôr na Clintonovú, než na členov vlastnej strany.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies