Trump ohodnotil svoju komunikáciu známkou C, dnes to chce zlepšiť

NETKY.SK • 28 Február 2017, 21:43 • 2 min
Trump ohodnotil svoju komunikáciu známkou C, dnes to chce zlepšiť

WASHINGTON – Moje prezidentovanie počas prvého mesiaca vo funkcii bolo na A (jednotku), ale za komunikáciu s verejnosťou by som si dal známku C (trojku) alebo C+. Takto zhodnotil svoj výkon americký prezident Donald Trump v rozhovore pre spravodajskú televíziu Fox News.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že som urobil vynikajúce veci, ale nemyslím si, že som to, že sme to spolu s mojimi ľuďmi dobre vysvetlili americkej verejnosti," uviedol Trump.

 

Prezident dodal, že dnešným prejavom pred Kongresom sa bude snažiť zmeniť to. Plánuje zo srdca hovoriť o plánoch pre krajinu a vysvetliť ich skeptickej americkej verejnosti.

 

Trump vystúpi dnes večer pred členmi oboch komôr Kongresu – Senátu i Snemovne reprezentantov. Prejav pred zákonodarcami je mnohými v Spojených štátoch považovaný za jeho doposiaľ najdôležitejší.

 

Politici, podnikatelia, finančné trhy aj občania očakávajú, že prezident konečne podrobne predstaví svoje plány, najmä v ekonomickej oblasti. Prejav budú v priamom prenose vysielať všetky spravodajské televízne stanice.

 

Trump sa postaví pred národ s rekordne nízkou popularitou. Podľa prieskumu Gallupovho inštitútu jeho pôsobenie schvaľuje len 42 percent Američanov.

 

Jeho predchodcovia boli na tom po prvom mesiaci vo funkcii oveľa lepšie. Výkon Baracka Obamu schvaľovalo 64 percent občanov, s Georgeom W. Bushom bolo spokojných 62 percent Američanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona