Trump odkazuje Bidenovi: Išiel by si dole rýchlo, tvrdo a s plačom

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 16:28 • 2 min
Trump odkazuje Bidenovi: Išiel by si dole rýchlo, tvrdo a s plačom

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump vo štvrtok odkázal bývalému americkému viceprezidentovi Joeovi Bidenovi, že ak by sa oni dvaja bili, išiel by dole rýchlo, tvrdo a s plačom.

slovakia

left justify in out

Reagoval tak na poznámku z utorňajšieho podujatia proti sexuálnemu obťažovaniu žien, na ktorom Biden povedal, že ak by uvidel Trumpa obťažovať nejakú ženu alebo hovoriť o tom, "vymlátil by z neho dušu".

 

Trumpova reakcia na seba nenechala dlho čakať. "Bláznivý Joe Biden sa snaží tváriť ako tvrdý chlapík. V skutočnosti je slabý, mentálne aj fyzicky, ale zase sa mi vyhráža - už druhýkrát - fyzickým útokom. Nevie, s kým má dočinenia, išiel by dole rýchlo, tvrdo a s plačom. Nevyhrážaj sa ľuďom, Joe!" odkázal Trump Bidenovi na Twitteri.

 

 



Biden kritizoval Trumpove správanie sa voči ženám na utorňajšom podujatí na University of Miami. Spomenul nahrávku s Trumpom z roku 2005, na ktorej súčasný americký prezident hovorí, že kto je slávny, môže si voči ženám dovoliť čokoľvek. "Ak si hviezda, nechajú ťa to spraviť. Môžeš spraviť hocičo, aj chytiť ich za ...," hovoril vtedy Trump s odkazom na ženské prirodzenie.

"Ak by sme boli na škole, zobral by som ho za telocvičňu a vymlátil by som z neho dušu," povedal Biden v reakcii na tento Trumpov výrok. Dodal, že v mladosti bol muž alebo chlapec, ktorý sa správal neslušne k ženám, "väčšinou ten najtučnejší a najškaredší sukin syn v hre".
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies