Trump: Moja predvolebná kampaň je napriek chybným krokom celistvá

NETKY.SK • 4 August 2016, 11:51 • 2 min
Trump: Moja predvolebná kampaň je napriek chybným krokom celistvá

WASHINGTON - Republikánsky kandidát na post amerického prezidenta Donald Trump vyhlásil, že jeho predvolebná kampaň je napriek niekoľkým chybným krokom celistvá, a to napriek mediálnym správam o hlbokých straníckych rozporoch.

slovakia

left justify in out

Trump, ktorého cituje stanica BBC, to vyhlásil v stredu večer na mítingu v meste Daytona Beach na Floride.

 

"Chcem vám len povedať, že kampaň prebieha veľmi dobre. Ešte nikdy predtým nebola taká celistvá," vyhlásil Trump. Predstavitelia jeho predvolebnej kampane na adresu médií, ktoré pranierujú prechmaty republikánskeho kandidáta, odkázali, že "plytvajú časom".

 

Šéf jeho kampane Paul Manafort obvinil Trumpovu demokratickú oponentku Hillary Clintonovú z rozširovania správ o roztrieštenosti republikánskeho tábora. "Toto je Clintonovej ďalšia historka, na ktorú médiá naleteli," vyhlásil Manafort.

 

Trumpa v stredu podporil aj hollywoodsky herec a režisér Clint Eastwood, ktorý vyhlásil, že tento realitný magnát môže vo voľbách "niečo dosiahnuť". Podľa Eastwooda je totiž už "potajme každý unavený z politickej korektnosti".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona