Trump komentoval výzor republikánskej kandidátky na prezidenta Fiorinovej

NETKY.SK • 10 September 2015, 11:24 • 2 min
Trump komentoval výzor republikánskej kandidátky na prezidenta Fiorinovej

WASHINGTON - Uchádzač o prezidentskú nomináciu americkej Republikánskej strany Donald Trump vyslovil znevažujúce poznámky na adresu Carly Fiorinovej, ktorá je jedinou ženou v širokom poli republikánskych uchádzačov o prezidentskú nomináciu pred voľbami, ktoré sa budú konať v roku 2016.

slovakia

left justify in out

V článku uverejnenom na internetovej stránke časopisu Rolling Stone realitný magnát údajne povedal: "Pozrite sa na ňu. Kto by ju volil?". Podľa časopisu Trump svoje poznámky adresované Fiorinovej vyslovil počas sledovania jej televízneho vystúpenia.

 

"Viete si predstaviť, že toto je tvár nášho budúceho prezidenta? Jasné, je to žena a nemal by som ju ohovárať, ale fakt, ľudia, no tak. To nemyslíte vážne," cituje Rolling Stone Trumpa, ktorý by podľa prieskumov verejnej mienky spomedzi republikánskych kandidátov dostal v prezidentských voľbách najviac hlasov.


Fiorinová, ktorá je bývalou riaditeľkou koncernu HP, v rozhovore pre spravodajský kanál Fox News povedala, že Trumpove vyjadrenia pokladá za "veľmi závažné".


"Možno, naozaj len možno ho znervózňujem, pretože podľa prieskumov moje preferencie stúpajú," povedala Fiorinová.


Trumpov slovný útok na Fiorinovú nebol prvým. Pred mesiacom na Twitteri napísal: "Práve som si uvedomil, že keď Carly Fiorinovú počúvate desať minút v kuse, rozbolí vás z toho hlava. Jej šance sú nulové."



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies