Trump a Stallone budú silvestrovať spolu

NETKY.SK • 31 December 2016, 07:16 • 2 min
Trump a Stallone budú silvestrovať spolu

WASHINGTON - Novozvolený americký prezident Donald Trump strávi silvestrovský večer v spoločnosti amerického herca Sylvestra Stalloneho, známeho ako Rockyho či Ramba z rovnomenných akčných filmov. Oznámil to v piatok Trumpov hovorca.

slovakia

left justify in out

Trump bude dnešný silvestrovský večer oslavovať vo svojom sídle Mar-a-Lago v meste Palm Beach v americkom štáte Florida spolu so svojou manželkou Melaniou, najmladším synom Barronom a tiež približne 800 prominentnými hosťami, medzi ktorými má byť i Stallone.

 

Novozvolený americký prezident podľa amerických médií nedávno zavažoval nomináciu 70-ročného Stalloneho za šéfa Národnej nadácie na podporu umenia (NEA). Stallone však o ponúkaný post neprejavil najmenší záujem a dodal, že sa svoju energiu a voľný čas radšej venuje pomoci americkým vojnovým veteránom.

 

Honosné historické sídlo Mar-a-Lago, postavené v rokoch 1924-1927, má vyše sto izieb a Donald Trump ho kúpil v roku 1985 za údajne sedem miliónov dolárov. Potom ho zrenovoval a dnes je podľa magazínu Fortune okázalým palácom s hodnotou 200 miliónov dolárov.

 

Jeho súčasťou je aj privátny klub a kúpele, ktoré Tumpovi vlani zarobili 15,6 milióna dolárov. Denník New York Times prirovnal Mar-a-Lago k Versailles a americká vláda ho vyhlásila za národnú historickú pamiatku.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies