Trúchliaci Trenčania v Košiciach v utorok

NETKY.SK • 30 Január 2017, 10:01 • 2 min
Trúchliaci Trenčania v Košiciach v utorok

KOŠICE - Odložený zápas 41. kola Tipsport ligy 2016/2017 medzi hokejistami HC Košice a HK Dukla Trenčín, ktorý sa neuskutočnil pre piatkové náhle úmrtie generálneho manažéra a trénera hosťujúceho klubu Jána Kobezdu, odohrajú v utorok 31. januára s úvodným buly o 17.30 h. Informuje o tom oficiálna stránka košických oceliarov.

slovakia

left justify in out

Trenčianska výprava bola na ceste do Košíc, keď ju zastihla správa o odchode Kobezdu. Autobus sa otočil v Poprade a zápas odložili. Usporiadatelia oznámili, že vstupenky zakúpené na pôvodný termín zostávajú v platnosti.


V aktuálnom ročníku pôjde o piaty vzájomný košicko-trenčiansky zápas. Oceliari majú po prvých štyroch dueloch stopercentnú bilanciou, keď postupne zvíťazili doma 6:0, v Trenčíne 4:2, opäť doma 2:1 a naposledy pod hradom Matúša Čáka 3:1. Štatistiky im môže pomôcť vylepšiť už aj najnovšia akvizícia Rudolf Huna, ktorý čaká na premiéru v staronovom pôsobisku. V tabuľkovom vyjadrení sa deviaty tím predstaví na ľade tretieho.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies