TRON spustil dlho očakávanú testovaciu sieť

NETKY.SK • 1 Apríl 2018, 10:00 • 2 min
TRON spustil dlho očakávanú testovaciu sieť

SAN FRANCISCO – Spoločnosť TRON Foundation v sobotu konečne spustila dlho očakávanú testovaciu sieť. Generálny riaditeľ spoločnosti Justin Sun vysielal naživo na svojom Twitter účte počas spustenia a testovania novej siete.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Počas spustenia novej testovacej siete neboli zaznamenané žiadne chyby a Justin Sun hovoril počas prenosu o všetkých naplánovaných témach.

 

 

 

Justin počas prenosu predstavil ich produkty, členov tímu a technológie. Hovoril tiež o technologickom progrese testovacej siete a spomenul aj MainNet, ktorý by sa mal spustiť do 31.mája tohto roku, Okrem toho hovoril aj o P2P technológii, odmenách za príspevky vývojárov a mnohom ďalšom.

 

"Náš tím je 100% silný, keď sa k nám pridali aj ľudia z veľkých spoločností ako Amazon, Alibaba a Tencent. To zrejme ukazuje, že veria nášmu projektu, keď opustili také veľké spoločnosti," povedal Justin Sun.

 

Po úspešnom testovaní siete a následnom spustení živej siete MainNet, bude možné do jej blockchainu preniesť všetky TRON projekty vrátane pôvodných ERC20 tokenov v pomere 1:1.

 

img

 

Pred samotným spustením testovacej siete sa cena TRX pohybovala v zelených číslach, aj keď celý trh s kryptomenami plával v červenom mori. Zaujímavý paradox nastal po spustení testnetu, keď cena TRX začala prudko oslabovať napriek tomu, že celý trh sa začal mierne zotavovať. Aktuálne klesla hodnota TRX o 10,72% počas posledných 24 hodín a obchoduje sa na úrovni 0,032 USD. TRON sa počas uplynulých dní posunul do TOP10 podľa trhovej kapitalizácie, ale momentálne klesol až na 14.pozíciu s celkovou hodnotou 2,1 miliardy dolárov.

 

 

 

 

Na sociálnych sieťach sa následne rozprúdili vášnivé diskusie, keď mnoho investorov kládlo rovnakú otázku: Prečo cena TRX klesá, keď spustenie testovacej siete prebehlo bez problémov? Mnoho z nich vyjadrilo svoje rozčarovanie a sklamanie, ale objavili sa aj komentáre, ktoré sa snažili ukľudniť situáciu tým, že toto sa v krypto svete stáva.

 

img

 

Stojí však za zamyslenie, prečo sa TRX vo veľkom predáva na všetkých burzách, keď bezproblémové spustenie testovacej siete je veľmi pozitívna správa. Podľa niektorých investorov, by sa cena TRX mala pohybovať na úrovni Etherea alebo EOSu, keďže TRON by mal byť ich priamou konkurenciou.

 

Každopádne zostáva veriť, že spustenie živej siete MainNet prinesie viac decentralizovaných aplikácií do tohto ekosystému a bude lákadlom pre mnohých vývojárov, keďže sieť je založená na programovacom jazyku Java, ktorá sa považuje za ľahko používateľnú a populárnu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies