Trom mladíkov, ktorí v košickom parku na smrť dobili 47-ročného muža, hrozí desať rokov

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 12:01 • 2 min
Trom mladíkov, ktorí v košickom parku na smrť dobili 47-ročného muža, hrozí desať rokov

KOŠICE - Polícia obvinila troch mužov vo veku 15,18 a 20 rokov z obce Žarnov (okr. Košice - okolie), ktorí na smrť dobili 47-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, mladíci po vzájomnej dohode muža napadli, udreli ho päsťami do tváre, až spadol na zem.

 

"Potom ho odtiahli do neďalekého parku, kde ho opäť všetci obvinení bili päsťami a kopali do tváre, hlavy aj iných častí tela. Následne napadnutého muža nechali ležať v parku a z miesta odišli," povedala policajná hovorkyňa s tým, že o pár hodín skončili podozriví v rukách polície.

 

Dvaja z obvinených vo veku 18 a 20 rokov, ktorí sú v príbuzenskom vzťahu, už boli v minulosti viackrát trestne stíhaní za majetkovú trestnú činnosť, starší z nich aj za lúpež. Policajný vyšetrovateľ spracuje podnet na podanie návrhu na vzatie všetkých troch obvinených do väzby. Za tento zločin im hrozí trest na sedem až desať rokov, mladistvému sa trestná sadzba znižujú na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies