Troliga sa tretí raz snaží preniknúť do českej extraligy

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 15:20 • 2 min
Troliga sa tretí raz snaží preniknúť do českej extraligy

HRADEC KRÁLOVÉ - Slovenský hokejista Tomáš Troliga sa tretíkrát v kariére snaží dostať do českej extraligy. Prvé dva pokusy mu nevyšli podľa predstáv.

slovakia

left justify in out

Pred siedmimi rokmi totiž pri autonehode cestou do Znojma takmer prišiel o nohu, vlani v Slavii Praha nedostal v príprave ani šancu ukázať sa. V súčasnosti sa usiluje presadiť do kádra Hradca Králové.

 

"Do tretice to snáď bude najlepšie. Poznám sa s jedným z trénerov Tomášom Martincom, mal som záujem o skúšku v Hradci a som vďačný za to, že som dostal možnosť," povedal v rozhovore pre iDnes.cz tridsaťročný útočník pochádzajúci z Prešova. V roku 2007 bol dohodnutý so Znojmom, pri ceste na prvý tréning však mal ťažkú nehodu a skoro dve sezóny nemohol hrať. "Asi štyri kilometre pred Znojmom, keď už bolo vlastne na dohľad, som zaspal. Dlho som sa z toho dostával. Namiesto toho, aby som hral za Znojmo českú extraligu, nemohol som hrať vôbec rok a pol. Absolvoval som dvadsaťpäť operácii, lekári hovorili o tom, že s hokejom je koniec," spomína pre iDnes.cz Troliga. 

 

Uplynulú sezónu odohral útočník v Dukle Trenčín. Počas kariéry hral za rodný Prešov, Košice, Martin, Calgary Hitmen, Žilinu, Tri-City, Trenčín a Poprad. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies