Trojstovkár Škrtel hrá 40 zápasov za sezónu, nie je to ľahké

NETKY.SK • 25 September 2015, 13:06 • 2 min
Trojstovkár Škrtel hrá 40 zápasov za sezónu, nie je to ľahké

LIVERPOOL - Z 226 vystúpení v Premier League, devätnástich v FA Cupe, trinástich v Anglickom ligovom pohári a 42 v pohárovej Európe pozostáva jubilejná trojstovka zápasov, ktoré kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel odohral vo farbách anglického klubu FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Zaokrúhlil v stredu v Ligovom pohári proti Carlisle. "V lige som debutoval proti Aston Ville, proti ktorej hráme teraz cez víkend. Čiže ak by sme počkali do soboty, mohol som dosiahnuť jubileum znova proti tomuto súperovi," vyjadril sa na oficiálnej internetovej stránke svojho zamestnávateľa 30-ročný stredný obranca.

 

"Samozrejme, to vôbec nie je podstatné. Najdôležitejšie je dosiahnutie méty tristo zápasov, z ktorej mám veľkú radosť. Som tu už takmer osem rokov, takže som v priemere odohral okolo štyridsať duelov za sezónu, čo nie je ľahké. Som však nadšený a veľmi hrdý. Azda v budúcnosti prídu ďalšie a ďalšie," doplnil rodák z Rátzočna, ktorý prestúpil na Anfield v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad za 6,5 milióna libier. Dosiaľ nastrieľal 17 gólov. S klubom má platný kontrakt do roku 2018 a nechystá sa odísť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies