Trojskokanka Velďáková tretia na mítingu v Lisabone

NETKY.SK • 26 Jún 2015, 09:53 • 2 min
Trojskokanka Velďáková tretia na mítingu v Lisabone

LISABON - Slovenská reprezentantka Dana Velďáková (VŠC Dukla Banská Bystrica) obsadila na medzinárodnom atletickom mítingu v portugalskom Lisabone 3. miesto v trojskoku výkonom 13,69 m zo šiestej série.

slovakia

left justify in out

Skúsenej 34-ročnej Košičanke však nevyšiel pokus o útok na 14-metrovú hranicu, ku ktorej sa priblížila nedávno na Európskych hrách v Baku na 5 cm.

 

"Vytrápené preteky!" - skonštatovala zverenka trénera Radoslava Dubovského. "Technicky to nebolo zlé, ale cítila som sa bez energie. Myslela som si, že náročný nočný presun z Baku a následne ďalšia cesta do Portugalska nebudú také ťažké, ale opak bol pravdou. Veľmi som sa snažila, ale stačilo to len na tretie miesto."

 

Lisabonský trojskok vyhrala Susana Costová z Portugalska výkonom 13,89 m pred Dovilé Dzindzaletaité z Litvy (13,75). Velďákovej štvrtková séria: x - x - 13,61 - 13,65 - 13,50 - 13,69.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies