Trojročný chlapec postrelil jednou ranou obidvoch svojich rodičov

NETKY.SK • 1 Február 2015, 17:19 • 2 min
Trojročný chlapec postrelil jednou ranou obidvoch svojich rodičov

ALBUQUERQUE - Trojročný chlapec v USA vytiahol z matkinej kabelky pištoľ a vystrelil jediný náboj, ktorý zranil oboch jeho rodičov.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom tlačová agentúra AP s odvolaním sa na dnešné oznámenie polície v meste Albuquerque v americkom štáte Nové Mexiko.
      

Polícia uviedla, že dieťa hľadalo v taške iPod, ale namiesto toho našlo nabitú zbraň.
      

Náboj najprv trafil otca do zadnej časti tela a potom zasiahol plece matky, ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Dvojročná sestra chlapčeka tam bola tiež prítomná, ale zo situácie vyviazla bez zranenia. Miestne médiá napísali, že podľa presvedčenia polície bola sobotňajšia streľba nešťastnou náhodou.
      

Otca v nemocnici ošetrili a prepustili, ale matka je hospitalizovaná a nachádza sa v stabilizovanom stave. Polícia vyšetruje prípadné zavinenie incidentu z nedbalosti. Deti sú teraz v starostlivosti príslušných sociálnych úradov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona