Trojročný chlapec zabil nešťastnou náhodou ročné dieťa

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 08:11 • 2 min
Trojročný chlapec zabil nešťastnou náhodou ročné dieťa

CLEVELAND - Trojročný chlapec našiel doma nestráženú zbraň, ktorá nešťastnou náhodou vystrelila a guľka zasiahla do hlavy ročného chlapca.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v nedeľu popoludní v americkom meste Cleveland, štát Ohio. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestnu políciu. Server Cleveland.com napísal, že dieťa previezli do nemocnice a vyhlásili za mŕtveho.

 

Pôvod tejto strelnej zbrane preveruje polícia, povedal novinárom šéf clevelandskej polície Calvin Williams. Počas incidentu, ktorý sa stal vo východnej časti mesta, bol v dome minimálne jeden dospelý. Bližšie informácie polícia bezprostredne neuviedla.

 

 

"Je to smutný deň pre Cleveland," vyhlásil Williams pred novinármi. "Táto fascinácia ručnými strelnými zbraňami, ktorá sa deje nielen v našom meste, ale aj v celej tejto krajine, musí prestať. Je to nezmyselná strata života."

 

Podľa Cleveland.com bol zo zadnej verandy domu počuť krik matky, keď zistila, že jej syn je mŕtvy. Žena žila v dome s najmenej troma malými deťmi.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies