Trojročný chlapček spadol zo 45-metrového vodopádu!

NETKY.SK • 17 Máj 2018, 10:00 • 2 min
Trojročný chlapček spadol zo 45-metrového vodopádu!

CARDIFF - Všetci svätí stáli v nedeľu nad trojročným chlapcom, ktorý spadol z vodopádu Pistyll Rhaeadr nachádzajúceho sa neďaleko waleskej dedinky Llanrhaeadr. Navzdory tomu, že dopadol do zhruba polmetrovej hĺbky, akoby zázrakom sa mu nič nestalo. Podobne dopadla aj jeho teta, ktorá sa ho snažila zachytiť, ale pošmykla sa. V páde jej však zabránil strom, píše denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Batoľa, ktoré navštívilo vrchol vodopádu so svojou tetou, sa podľa svedkov pošmyklo a spadlo zo 45-metrovej výšky do jazierka so zhruba 60-centimetrovou hĺbkou. Jeden z mužov ihneď skočil za ním a z vody ho vytiahol.

 

Majiteľ blízkej reštaurácie  Phil Facey prezradil, že teta sa snažila chlapca zachytiť, ale pošmykla sa a takmer spadla z rovnakej výšky, píše server novinky.cz. Našťastie však dopadla na strom asi tri a pol metra pod vrcholom, odkiaľ ju vyslobodili.

 

„Úprimne si myslím, že sa v nedeľu stalo niečo zvláštne. Je zázrak, že obaja prežili. Chlapca na mieste skontrolovali privolaní lekári, ale okrem pár škrabancov na tvári bol v poriadku,“ povedal Facey.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies